Logo Oil & Vinegar

Gratis kaartjes en weckpotten

Halleluja, wat hebben we een ongewoon jaar achter de rug! Kijk jij ook zo uit naar betere tijden waarin je weer ongedwongen mag knuffelen met vrienden en familie? Waarin je mag dansen met niet-bubbelmensen en van heel dichtbij kunt uitroepen hoe erg je dat gemist hebt?

Om nu al meer verbondenheid te creëren - van bubbel tot bubbel - lanceert Leef de 'Leef & Geef’-actie. Verspreid jij mee liefs en bedankjes in het rond? Wie weet krijg je er wel terug. Laten we samen een revolutie van verbondenheid starten!

Weckpot oil and vinegar
01

Neem er een glazen bokaal bij (een leeg geleipotje is ook prima, week dan wel even het etiket eraf met warm water) en was de binnen- en de buitenkant zorgvuldig. Droog goed af.

02

Vraag via de knop hierboven jouw gratis set unieke ‘Leef & Geef’-kaartjes aan. Per mailadres kun je 1 set van 3 kaartjes bestellen. Bedenk alvast wie je wilt bedanken voor zijn of haar steun in de afgelopen periode of wie een portie liefs verdient.

03

Zodra je de kaartjes thuis ontvangt, kun je aan de slag. Stop iets leuks in je bokaal. Of maak iets lekkers klaar en vul er de bokaal mee. Laat een warm gerechtje altijd eerst even afkoelen. Sluit het deksel goed luchtdicht af. Wij zorgen alvast voor wat inspiratie met gezonde recepten en andere leuke vultips.

04

Schrijf op elk kaartje een boodschap voor de ontvanger. Hang het kaartje met een keukentouwtje rond de bokaal. Maak nog even een mooie foto van je creatie en post ‘m op sociale media #leefengeef

05

Tijd om op pad te gaan naar de gelukkige ontvanger. Geef je zelfgemaakt cadeautje buiten af op veilige afstand. Lach je tanden bloot op 1,5 meter. Jawel, ook vanachter je mondmasker. Mensen zien aan je ogen of je echt lacht.

Terrarium in bokaal

Ontdek ook