Zowel de hoofdzetel, de CM-kantoren als onze vzw’s verhuizen mee naar deze nieuwe stek.
Consulent Ronny

Tot nu toe bevond CM zich op zes verschillende locaties in Hasselt. De leden ontvingen we op de CM-kantoren op de Vismarkt en Roppesingel. De medewerkers werkten verspreid over vier locaties. ‘Daar komt nu verandering in’, vertelt CM-consulent Ronny.

Gebouw Demersite

Naar één locatie

Het nieuwe kantoor van CM bundelt alle diensten op één locatie. Zowel de administratieve hoofdzetel, de CM-kantoren als onze vzw’s verhuizen mee naar deze nieuwe stek aan de Demer. Ook de vertrouwde CM-brievenbus vind je hier terug.

‘En dat biedt veel voordelen. De samenwerking tussen de diensten zal nauwer zijn, de postcircuits eenvoudiger en de interne en externe communicatie zal vlotter verlopen. Op die manier kunnen we onze leden sneller helpen met hun vragen’, deelt Ronny.

Ook leden en vrijwilligers van OKRA, Samana, Kazou en Wiegwijs zullen dus voortaan hun weg vinden naar het rolstoelvriendelijke gebouw. Het kantoor zal de nieuwe verzamelplaats zijn voor vele van de jaarlijkse vakanties en activiteiten van de vzw’s.

CM-Gezondheidspunt

We dopen het nieuwe kantoor om tot een CM-Gezondheidspunt. Kenmerkend hieraan is dat het een ontmoetingsplek is voor jong en oud. En voor wie vragen over ziekte en gezondheid heeft.

‘We hebben er bewust voor gekozen om een open huis te zijn voor onze leden, medewerkers en vrijwilligers. Het moet een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt.'

'Daarom zal een onthaalmedewerker alle bezoekers de juiste weg wijzen. Als consulent helpen we leden met kleine vragen. Of we maken een afspraak bij moeilijkere vragen’, glundert Ronny.

Ontmoetingsruimte

'Daarnaast hebben we gedacht aan uitgebreide vergadervoorzieningen, een vrijwilligersruimte en polyvalente ruimte. Hier kunnen we bijvoorbeeld workshops van de CM-Gezondheidsacademie organiseren.'

'Maar de ruimtes zijn niet alleen beschikbaar voor CM-medewerkers en de vzw’s. We nodigen ook externen uit om er gebruik van te maken’, besluit Ronny. Meer info? Eén adres: www.demersite.be.

Kom langs!

Benieuwd naar het nieuwe CM-hoofdkantoor in Limburg? Demersite vind je op Herkenrodesingel 101, 3500 Hasselt. We ontvangen je graag!