Logo podcast Wat je nog niet wist over ...

Denk je wel eens dat je de enige bent die eenzaam is, moet vechten tegen een ziekte of een ouder heeft met dementie? Gezondheid houdt ons allemaal bezig, ook al lijkt dat soms niet zo.

In 5 intieme gesprekken praten Sven, Lize, Fatma, Ben en Ann over de uitdagingen op hun pad. Dat is niet altijd makkelijk. Hun getuigenissen in deze podcast zijn stuk voor stuk eerlijk en ontroerend. Ze tonen dat iedereen worstelt, valt en weer opstaat, op zijn of haar manier. En dat is oké.

Wat je nog niet wist over ... is een podcast van Leef, het gezondheidsmagazine van CM, over onze gezondheid. In de breedste zin van het woord. Gezondheid houdt ons allemaal bezig, maar soms lijkt het alsof je er helemaal alleen voor staat. De zorg voor iemand anders, maar ook die voor jezelf. En dat willen we bespreekbaar maken. 

Beluister alle afleveringen

Wat je nog niet wist over ... bestaat uit vijf afleveringen waarin telkens één Bekende Vlaming openhartig vertelt over de obstakels in zijn of haar leven. Elke twee weken verschijnt er nieuwe aflevering. 

  1. Wat je nog niet wist over ... Sven de Leijer - slaapproblemen 
  2. Wat je nog niet wist over ... Lize Spit - diabetes
  3. Wat je nog niet wist over ... Fatma Taspinar - piekeren
  4. Wat je nog niet wist over ... Ann Ceurvels - mantelzorg voor haar zoon met autismespectrumstoornis 
  5. Wat je nog niet wist over ... Ben Segers - bipolaire stemmingsstoornis

Beluister hier de trailer

Op 27 mei verschijnt de eerste aflevering van Wat je nog niet wist over ... Hier kun je alvast de trailer beluisteren. Een voorsmaakje van wat de podcast in petto heeft. Je kunt alvast abonneren door naast de titel op het wifi-symbooltje te klikken en naar je favoriete app te gaan.