Wat je nog niet wist over ...

Denk je wel eens dat je de enige bent die eenzaam is, moet vechten tegen een ziekte of een ouder heeft met dementie? Gezondheid houdt ons allemaal bezig, ook al lijkt dat soms niet zo.

In vijf intieme gesprekken praten Dominique, Rob, Hannelore, Clara en Francesca over de uitdagingen op hun pad. Dat is niet altijd makkelijk. Hun getuigenissen in deze podcast zijn stuk voor stuk eerlijk en ontroerend. Ze tonen dat iedereen worstelt, valt en weer opstaat, op zijn of haar manier. En dat is oké.

Wat je nog niet wist over ... is een podcast van Leef, het gezondheidsmagazine van CM, over onze gezondheid. In de breedste zin van het woord. Gezondheid houdt ons allemaal bezig, maar soms lijkt het alsof je er helemaal alleen voor staat. De zorg voor iemand anders, maar ook die voor jezelf. En dat willen we bespreekbaar maken. 

Podcast: beluister alle afleveringen

Wat je nog niet wist over ... bestaat uit vijf afleveringen waarin telkens één Bekende Vlaming openhartig vertelt over de obstakels in zijn of haar leven. Elke twee weken verschijnt er nieuwe aflevering. 

  1. Wat je nog niet wist over ... Dominique Van Malder - armoede 
  2. Wat je nog niet wist over ... Rob Vanoudenhoven - mantelzorg voor zijn dochter met een beperking 
  3. Wat je nog niet wist over ... Hannelore Bedert - rouw
  4. Wat je nog niet wist over ... Clara Cleymans - pesten en zelfbeeld
  5. Wat je nog niet wist over ... Francesca Vanthielen - klimaatangst

Beluister hier de trailer

Op 17 maart verschijnt de eerste aflevering van Wat je nog niet wist over ... Hier kun je de trailer beluisteren. Een voorsmaakje van wat de podcast in petto heeft. Je kunt abonneren door naast de titel op het wifi-symbooltje te klikken en naar je favoriete app te gaan.

Ontdek ook