Wat je nog niet wist over ...

Denk je wel eens dat je de enige bent die eenzaam is, moet vechten tegen een ziekte of een ouder heeft met dementie? Gezondheid houdt ons allemaal bezig, ook al lijkt dat soms niet zo.

In vijf intieme gesprekken praten Dominique, Rob, Hannelore, Clara en Francesca over de uitdagingen op hun pad. Dat is niet altijd makkelijk. Hun getuigenissen in deze podcast zijn stuk voor stuk eerlijk en ontroerend. Ze tonen dat iedereen worstelt, valt en weer opstaat, op zijn of haar manier. En dat is oké.

Wat je nog niet wist over ... is een podcast van Leef, het gezondheidsmagazine van CM, over onze gezondheid. In de breedste zin van het woord. Gezondheid houdt ons allemaal bezig, maar soms lijkt het alsof je er helemaal alleen voor staat. De zorg voor iemand anders, maar ook die voor jezelf. En dat willen we bespreekbaar maken. 

Beluister hier de trailer

Hier kun je de trailer van het tweede seizoen beluisteren. Je kunt je op de reeks abonneren door naast de titel op het wifi-symbooltje te klikken en naar je favoriete app te gaan.