Wat je nog niet wist over ...

Denk je wel eens dat je de enige bent die zich alleen voelt met z'n gedachten, moet vechten tegen een ziekte of een vriend of familielid heeft die extra zorg vraagt? Gezondheid houdt ons allemaal bezig, ook al lijkt dat soms niet zo. En dat willen we bespreekbaar maken in deze podcast.

Thomas Van der Plaetsen kreeg teelbalkanker. Hij leerde omgaan met de chemo en de angst voor herval. William Boeva leeft met dwerggroei. Door die beperking voelt hij zich te vaak onzichtbaar. Isolde Lasoen heeft meerdere keren per maand migraine. Toch geeft ze niet op. Sven Pichal is pleegouder van twee tieners. Hij houdt van hen als een vader, maar hij is ook moe. Linda De Win is met pensioen en ontdekt een nieuwe kant van zichzelf. Al doet de stilte van de telefoontjes die uitblijven pijn.

In 5 openhartige gesprekken praten deze 5 bekende Vlamingen eerlijk en vrijuit. Dat is niet altijd makkelijk. Hun getuigenissen zijn stuk voor stuk bemoedigend en ontroerend. Ze tonen dat iedereen worstelt, valt en weer opstaat, op zijn of haar manier. En dat is oké.

Beluister hier de trailer

Zin in een voorsmaakje van wat de podcast in petto heeft? Beluister de trailer van het derde seizoen. Je kunt je op de reeks abonneren door naast de titel op het wifi-symbooltje te klikken en naar je favoriete app te gaan.

Ontdek ook